Účtovanie a platenie sociálneho a zdravotného poistenia z kapitálového majetku a podielov na zisku právnickej osoby v roku 2015 - Pakšiová, Renáta, 1974-
Záväzky voči spoločníkom a členom pri rozdeľovaní zisku. Prevod podielov na výsledku hospodárenia spoločníkom, ak ide o spoločníkov vo verejnej obchodnej spoločnosti a komplementárov v komanditnej spoločnosti. Výsledok hospodárenia v schvaľovaní, ak ide o spoločníkov v ostatných obchodných spoločnostiach.