Nervozita klesla, otázniky zostávajú - Kris, Richard
Európa oficiálne otvorila mliečne kohútiky 1. apríla 2015. Dovtedy bola produkcia mlieka 28 členských krajín EÚ regulovaná. Aj keď bol tento dátum známy už dlho vopred, otázky ohľadom dopadu tejto novej etapy liberalizácie európskeho poľnohospodárstva neutíchajú. Brusel je optimistický.