2015 - zrodí se finální verze IFRS 4? - Čáp, Marek
Rada pre medzinárodné účtovné štandardy IASB zverejnila návrh medzinárodného štandardu finančného výkazníctva IFRS 4. Úsilie o jednotný koncept pre účtovanie o poistných zmluvách a prezentácie výsledkov hospodárenia, ako i zvýšenia porovnateľnosti a schopnosti zhodnotenia výkonnosti a rizikovosti poisťovní.