Nařízení PRIIPs přijato! - Karel, Ondřej
Legislatívny proces, ktorý začal v júli v roku 2013 zverejnením návrhu nariadenia o oznamovaní kľúčových informácií investičných produktov (PRIPs). Prijaté nariadenie Európskeho parlamentu a Rady č. 1286/14 o kľúčových informáciách týkajúcich sa štrukturovaných retailových investičných a poistných produktov.