Minimálna daň - nástroj daňovej politiky štátu - Schultzová, Anna
Minimálna korporátna daň ako jeden z najdiskutovanejších daňových nástrojov v súčasnosti. Uplatnenie strát z minulých rokoch v štátoch EÚ28 rok 2014. Daňová licencia v Slovenskej republike. Minimálna daň vo vybraných štátoch - Nemecko, Rakúsko a Spojené štáty americké