Podstata a využívanie rizikového kapitálu v krajinách strednej a východnej Európy - Jančovičová Bognárová, Kristína, 1979-
Charakteristika rizikového kapitálu ako alternatívneho zdroja financovania malých a stredných podnikov. Jeho význam a analýza jeho využívania v krajinách strednej a východnej Európy.