Sociálnymi inováciami smerom k sociálnej kvalite - možnosti a výzvy - Antalová, Mária, 1952-
Sociálna kvalita a jej dimenzie. Ľudský kapitál v novej forme spoločnosti. Prístupy k inováciám a k sociálnym inováciám. Kvantifikácia sociálnych inovácií.