Relevantný trh, tradičné vymedzenie jeho indikátorov a niektoré ich súvislosti - Tokárová, Mária
Analýza indikátorov vymedzujúcich relevantný trh. Určenie miery koncentrácie na danom trhu a parciálne súvislosti medzi trhovým podielom daného producenta a vývojom jeho interných, najmäziskových, rastových a inovačných aktivít Bariéry vstupu na trh (do odvetvia) a výstupu (z odvetvia). Problém identifikácie, determinácie a regulácie prirodzených monopolov.