Power and Influence - Based Political Participation in European Democracies - Makarovič, Matej
Analýza otázok týkajúca sa politickej účasti z pohľadu sociologickej teórie. Kľúčový argument je založený na teoretickom rámci rozlišovania medzi mocou a vplyvom. Klasifikácia foriem politickej participácie.