<The> Potential of International Student Assessments to Measure Educational Outcomes of Roma Students - Brüggemann, Christian
Národné stratégie integrácie Rómov s cieľom monitorovať životné podmienky európskych rómskych menšín a sledovať kritériá a ciele týkajúce sa rómskej inklúzie/integrácie. V tejto súvislosti sa uskutočnilo niekoľko medzinárodných porovnávacích prieskumov.