Na Slovensku ste doma vy - využite to! - Raševová, Kristína
Úspech v maloobchode. Public relations - komunikácia. Ako na správnu komunikáciu. Dnes predáva príbeh. Využívať spôsob komunikácie nadnárodných reťazcov.