Medzinárodný workshop na tému „Ekonomika trvalo udržateľného rozvoja“ - Vongrej, Marián
V dňoch 22.-23. mája 2015 sa na pôde Kyjevskej národnej ekonomickej univerzite Vadima Geťmana (KNEU) konal medzinárodný workshop na tému Ekonomika trvalo udržateľného rozvoja (Ekonomika stalovo razvitku; Економіка сталого розвитку). Akcia bola organizovaná Fakultou ekonomiky a manažmentu (KNEU), s podporou Švédskeho inštitútu a Veľvyslanectva Švédskeho kráľovstva na Ukrajine. Informácia o zámeroch acieľoc workshopu.