Niektoré špecifiká ekonomickej integrácie vybraných integračných zoskupení rozvojových krajín - Baumgartner, Boris
Zhodnotenie medzinárodnej ekonomickej integrácie rozvojových krajín s prihliadnutím na špecifiká najdôležitejších integračných zoskupení podľa regiónov.