Budúcnosť nealka je v benefitoch - Mišíková, Veronika
Stručná štatistika o spotrebe nealkoholických nápojov. Nealko na slovenskom maloobchodnom trhu generuje najvyššie tržby zo všetkých potravinových kategórií. Oproti minulému roku kleslo však v objeme i hodnote predaja. Budúcnosť nealka je v benefitoch. V sýtených vedú kolové. Energetické nápoje smerujú k prírode.