Vnemový marketing – zmysly v podpore predaja - Pajonk, Peter, 1987-
Analýza teoretických poznatkov z oblasti vnemového marketingu, ale aj prehľad praktických ukážok využitia zmyslov v podpore predaja doma i v zahraničí.