Aplikácia modelu vzájomných zápočtov na inom type "dlžníckej" štruktúry - Babej, Andrej
Kompenzácia dlhov prostredníctvom vzájomného zápočtu pohľadávok a záväzkov. Možnosť zníženia potreby likvidných peňažných prostriedkov na úhradu dlhov. Predchádzanie vzniku platobnej neschopnosti. Matematický model vykonávania vzájomných zápočtov.