<The> Identification of innovative research methods and techniques utilized in marketing research in digital era - Žák, Štefan, 1971-
Ukazovatele aktuálneho marketingového výskumného trhu. Obrat v sektore marketingového výskumu v r. 2013 (ESOMAR, Global market research). Inovatívnosť výskumných agentúr v SR a ČR. Inovatívne výskumné metódy a techniky. Inovatívnosť výskumných agentúr. Inovatívne výskumné metódy a techniky. Druh reklamy a jej využiteľnosť vzhľadom na štruktúru zákazníkov.