[Operácie v zahraničnom obchode. Teória a prax] - Drieniková, Kristína, 1982-
Recenzia na monografiu, ktorej cieľom je prezentácia problémov, ktorými musia exportéri a importéri čeliť v rámci zahraničnoobchodných operácií.