[Marketingový výskum v digitálnej ére] - Kopaničová, Janka, 1979-
Recenzia na vedeckú monografiu Marketingový výskum v digitálnej ére. Publikácia prináša komplexný pohľad na úlohu marketingového výskumu v digitálnej ekonomike, a súčasne zobrazuje posun v metódach a technikách, ktoré sú aktuálne používané na získavanie presných a včasných informácií, ich analýzu a interpretáciu.