Konštrukcia matice priestorových váh - Furková, Andrea, 1975-
Konštrukcia matice priestorových váh W, ktorá zachytáva priestorovú závislosť medzi priestorovými jednotkami. Dve skupiny prístupov ku konštrukcii danej matice, a to prístup na základe vzdialeností a na základe hraníc.