Aplikácie teórie hier v spoločenských vedách - Gál, Tomáš
Hlavnou náplňou teórie hier je skúmanie prevažne konfliktných situácií, pričom ponúka rôzne nástroje pomocou ktorých ich možno formalizovať zvyčajne formou matematických modelov. Rozhodovacie situácie. Využitie v spoločenských vedách.