Strednodobá prognóza vývoja ekonomiky SR v rokoch 2015-2018 - König, Brian, 1983-
Použitá metodológia vo vypracovaní prognózy. Vývoj v roku 2014 a predpoklady prognózy - vnútorné prostredie. Vývoj v roku 2014 a predpoklady prognózy - vonkajšie prostredie. Makroekonomická prognóza na roky 2015-2018.