Parita kúpnej sily a panelové testy jednotkového koreňa - Chocholatá, Michaela, 1977-
Problematika parity kúpnej sily a testovanie jej platnosti na báze panelových testov jednotkového koreňa. Panelové testy jednotkového koreňa (Levinov-Linov a Imov, Pesaranov a Shinov test) a testovanie reálnych výmenných kurzov. Prínos a nedostatky.