Analýza prezentačných zručností vysokoškolského učiteľa s orientáciou na študenta - König, Brian, 1983-
Analýza prezentačných zručností vysokoškolského učiteľa so zreteľom na požiadavky študenta. Zoradenie jednotlivých otázok podľa hodnotenia dôležitosti jednotlivých študentov. Korelácia medzi jednotlivými odpoveďami, za účelom zistiť, či rozhodnutie respondenta odpovedať v jednej otázke určitým spôsobom súviselo s voľbou odpovede v ostatných otázkach.