Bellamov princíp optimality v jednoduchom makroekonomickom modeli - Kupkovič, Patrik
Dynamické rozhodovacie problémy ekonomických subjektov. Dve jednoduché metódy využívajúce Bellmanovu rovnicu, a to iteráciu hodnotovej funkcie a metódu neurčitých koeficientov.