Komparace regulativních opatření lobbingu v Maďarsku a Polsku - Tichá, Karolina
Maďarsko a Poľsko sa zaradili medzi štáty, ktoré prijali zákon o lobingu. Spoločensko-politická situácia v týchto krajinách pred prijatím zákona.