Obhajoby dizertačných prác na Fakulte Hospodárskej informatiky Ekonomickej univerzity v Bratislave v roku 2014 - Šlosárová, Anna
V roku 2014 na Fakulte hospodárskej informatiky EU v Bratislave skončili doktorandské štúdium obhajobou dizertačnej práce 14 doktorandi (6 v dennej forme štúdia a 8 v externej forme štúdia).