Súťaž ŠVOČ na Fakulte Hospodárskej informatiky v akademickom roku 2014/2015 - Šoltés, Erik, 1974-
Fakulta hospodárskej informatiky EU v Bratislave organizovala v akademickom roku 2014/2015 súťaž ŠVOČ v súlade so Súťažným poriadkom študentskej vedeckej a odbornej činnosti na Fakulte hospodárskej informatiky Ekonomickej univerzity v Bratislave, vydaným ako vnútorný predpis FHI platný pre študentov FHI. Témy riešené v rámci prác ŠVOČ vypísali jednotlivé katedry, resp. si ich iniciatívne navrhli študenti. Boli v nich riešené rôzne okruhy problémov súvisiace so študijným zameraním jednotlivých účastníkov súťaže.