Zmeny v zákone o zdravotnom poistení od 1.5.2015 - Strýčková, Jolana
Zákon č. 77/2015 Z. z., ktorý mení a dopĺňa zákon o zdravotnom poistení. Zmeny, ktorých sa novela týka. Povinnosti poistenca pri zmene zdravotnej poisťovne. Preukaz poistenca. Zoznam dlžníkov. Úhrada zdravotnej starostlivosti. Doplnenie povinností, práv a kompetencií pre zdravotné poisťovne.