Modelovanie zásob zamerané na rekukciu emisií skleníkových plynov - Reiff, Marian, 1978-
Modely zásob, ktoré sú rozšírené o problematiku redukcie skleníkových plynov. Nástroj riešenia problému emisie skleníkových plynov, hlavne emisií CO2 začlenením tejto problematiky do rozhodovacieho procesov obstarávania, plánovania výroby a riadenia zásob.