Daňová evidencia – vybrané problémy - Jambrichová, Silvia
Daňovník s príjmami z podnikania, z inej samostatnej zárobkovej činnosti a z príjmov z použitia diela a umeleckého výkonu podľa § 6 ods. 1, 2 a 4 zákona č. 595/2003 Z. z. o dani z príjmov v z. n. p. pri zisťovaní základu dane (čiastkového základu dane) z uvedených príjmov môže uplatniť preukázateľné daňové výdavky alebo môže v súlade s § 6 ods. 10 ZDP uplatniť výdavky percentom z týchto príjmov.