Nové pravidlá tzv. duálneho vzdelávania z pohľadu zákona o dani z príjmov - Mezeiová, Viera
Učňovské vzdelávanie a jeho kvalita už dlhšiu dobu rezonuje v podnikateľskej verejnosti ako problém, lebo je úzko spojené s nedostatkom kvalitne pripravenej pracovnej sily. Zvlášť citlivá je táto problematiky pre vysokú mieru nezamestnanosti absolventov škôl, ktorá je dôsledkom nedostatočne prepojených potrieb trhu práce a školského systému.