Postavenie konateľov a spoločníkov - Matlovičová, Iveta
Pokračovanie príspevku z predchádzajúceho čísla. Základné situácie, ktoré popisujú postavenie spoločníkov a konateľov spoločností s ručením obmedzeným v systéme zdravotného a sociálneho poistenia, a to v nadväznosti na posledné schválené legislatívne zmeny. V praxi veľakrát dochádza k zložitejším prípadom a situáciám, na posúdenie však ktorých sa vyžaduje podrobnejšia analýza, ktorá sa opiera aj o stanoviská dotknutých štátnych inštitúcií.