Modelovanie úrokových mier využitím Vašíčkovho modelu - Strešňáková, Anna, 1976-
Možnosti stochastického modelovania úrokových mier s využitím Vašíčkovho modelu, čo zahŕňa v prvom rade odhad parametrov modelu a následnú simuláciu budúceho vývoja. Simulácia krátkodobého vývoja úrokovej miery.