Spotrebná funkcia v procese výučby ekonometrie - Surmanová, Kvetoslava
Teoretické prístupy k analýze spotrebnej funkcie, ktoré môžu byť využívané ako modelové príklady pri rôznych oblastiach ekonometrického modelovania, nielen v oblasti klasického lineárneho ekonometrického modelu.