Portfólio, dynamizácia a náklady na zmenu portfólia - Brezina, Ivan, ml
Teoretický aspekt dynamického výberu portfólia založeného na rozhodovacom strome možností. Modifikácia modelu výberu portfólia založeného na miere rizika Mean Absolute Deviation (MAD) a zahrnutie nákladov na zmenu portfólia do modelu.