Využitie fraktálových štruktúr pri inovácii výrobku - Dubovec, Juraj
Možnosti využitia vlastností fraktálových štruktúr pri inovácii výrobku. Základnou ideou fraktálových štruktúr je opakovateľnosť a spájanie určitých základných objektov do veľkej variability finálnych výrobkov.