Panelové dáta krajín V4 - Mieresová, Lucia
Analýza panelových dát pre krajiny V4 (Česká republika, Maďarsko, Poľsko, Slovenská republika). Problematika a vzťah spotreby a hrubého domáceho produktu a popisu jednotlivých modelov. Výsledky a zhodnotenie odhadov na základe výstupov z programu EViews.