Úvod do vývojového prostredia MS Visual Studio so zameraním na jazyk C/C++ - Kušnirik, Daniel
Možnosti programovacích jazykov C a C++ ich zaradili k najpoužívanejším programovacím jazykom v súčasnosti. Ich všestrannosť je pod neustálym dohľadom a stále sa jej venuje od tvorcov týchto jazykov pozornosť. Účinné zoznámenie sa s týmito jazykmi možno pomocou rôznych elektronických kurzov. Príspevok predstavuje jednu takúto ppt prezentáciu.