Modelování poptávky - Fiala, Petr
Postupy pri modelovaní dopytu v prípadoch zavedenia nových produktov, kedy nie sú známe dlhé rady historických dát, ktoré vychádzajú z teórie a používajú matematické modely s kalibrovanými parametrami.