Fond nekonečného rušenia - Kačalka, Ľuboslav
Fond národného majetku oslávi 24 rokov od svojho vzniku, svoju úlohu splnil a nahradí ho správcovská agentúra. Ministerstvo hospodárstva vo svojej správe predkladá argumenty, prečo nemôže fond zaniknúť bez náhrady. Aktuálne má fond podiely v 60 firmách. Hospodárenie FNM.