Učiteľom okrešú príplatky - Hunková, Mária
Novela zákona MŠ SR o pedagogických a odborných zamestnancoch, ktorá obmedzuje možnosti získania kreditov. Ako funguje systém kreditov. Koľko si učitelia môžu privyrobiť kreditmi. Keď na kredity niet peňazí.