Economic deglobalization - from hypothesis to reality - Postelnicu, Cătălin
Definícia pojmu deglobalizácia. Meranie deglobalizácie. Je deglobalizácia dlhodobý fenomén? Vývoj indexu globalizácie v rokoch 1980-2011 na globálnej úrovni, globálne toky priamych zahraničných investícií počas rokov 2004-2012.