Lídrov G7 trápi otázka, ako ďalej s Ruskom - Pressburg, Adrian Peter
Summit predstaviteľov skupiny G7 (USA, Kanada, Japonsko, Veľká Británia, Francúzsko, Nemecko a Taliansko) v bavorskom zámku Elmau, ktorý sa konal 7. a 8. júna v tomto roku. Hlavná téma - ako ďalej s Ruskom. Snaha o udržanie spoločného kurzu voči Rusku. Japonské protiklady. Putinova návšteva v Taliansku. Negatívne dopady sankcií na taliansku ekonomiku.