Slovenský Volkswagen je na neudržanie - Kvašňák, Lukáš
Bratislavský závod ako jediný na svete produkuje pod jednou strechou vozidlá piatich značiek. Zameranie sa na veľké luxusné vozidlá radu SUV. Produkcia hybridných a elektrických motorov, ktoré patria k technologicky najnáročnejším. Pokračovanie v investíciách. Lukratívne zákazky. Ďalšie rozšírenie.