Automatizované sledovanie práce a testovanie študentov v OS Linux - Kršjak, Miroslav
Automatizované riešenie zrýchlilo a skvalitnilo proces výučby a skúšania. Čas potrebný na ohodnotenie jednej písomky sa skrátil z priemerných 8 minút na 3 minúty. Odpadá archivácia písomiek v papierovej podobe a znížil sa počet pokusov podvádzať pri skúšaní. Testovanie je tiež prijateľnejšie pre študentov, elektronická forma a priamo využitie linuxu na riešenie testových otázok je lepšie ako abstraktné zodpovedanie otázok papierovou formou.