Psychological impact of workplace environment on employees' performance and effectiveness - Matkovčíková, Natália, 1982-
Zásady usporiadania pracovného prostredia. Rozloženie pracovných nástrojov, osvetlenie a farby na pracovisku, hlučnosť. Monotónnosť pracovných procesov, mentálne vyčerpanie, únava, mentálne poruchy. Psychická záťaž, frustrácia, stres. Syndróm vyhorenia. Psychická hygiena, relaxácia, príroda.