<The> importance of personal marketing by the development of clusters - Jamnický, Peter
Charakter klastrov a kapitalizácia lokálnych majetkov. Regionálna politika a podpora klastrov. Flámsky klastrový priestor v Belgicku a Holandsku a inovačné systémy.