Economic crisis and its evolution from history up to present - Trnovcová, Daniela
Krízy a ekonomický rozvoj v 20. storočí. Prvá a druhá svetová vojna, povojnové obdobie. Ekonomická kríza dneška a globalizácia. Globalizácia vs terorizmus a demokracia. Charakter krízy, kapitalizmus a jeho expanzia. Washingtonský konsenzus.