Quantifying corruption at a subnational level - Linhartová, Veronika
Návrh metodiky kvantifikácie miery korupcie v jednotlivých regiónoch Českej republiky. Regionálny index vnímania korupcie. Vplyv korupcie na fungovanie štátu a boj proti korupcii.